Over ons

Wie zijn wij

Bij Schrijver Stalservice B.V. zijn wij gespecialiseerd in het ‘servicen’ van alles in de stal met uitzondering van melktechniek, ongeacht de herkomst of het merk van het betreffende product.

Schrijver Stalservice B.V. is een onderdeel van Schrijver Stalinrichtingen B.V. en is opgericht door de toenemende behoefte aan snelle service en flexibiliteit. Wij hebben als doel om de moderne melkveehouder te ontzorgen en kwalitatieve meerwaarde te bieden.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van techniek, service en het inrichten van stallen, hebben wij de nodige expertise in huis om u zo zoveel mogelijk werkplezier te bieden in een moderne, efficiënte en koecomfortable melkveestal.

Onze specialisten

Slide 2
André

Andre werkt al sinds 2007 bij Schrijver. Met zijn jarenlange kennis van het monteren en installeren is hij degene die u te woord staat via de telefoon of Whatsapp. Andre denkt graag mee bij uitdagingen in de melkveestal en zorgt er vervolgens voor dat zijn team dit realiseert.

Slide 2
Rik

Rik werkt sinds 2007 bij Schrijver. In al deze jaren is hij allround inzetbaar geworden, maar het meeste plezier haalt hij uit de mesttechniek. Vraag hem alles over de producten van JOZ en hij zal u overtuigen met zijn kennis en passie voor het vak.

Slide 3
Mark

Mark werkt sinds 2019 bij Schrijver. In de afgelopen jaren heeft hij het team versterkt met zijn brede installatiekennis. Alles met een stekker geeft hem energie. Mark is onze specialist op het gebied van ventilatie en stalklimaat.

Slide 3
Don

Don werkt sinds 2016 bij Schrijver. Door zijn opleiding mechatronica is hij allround inzetbaar. Hij is product specialist van het merk Holm & Laue en je kunt hem alles vragen op het gebied van Melktaxi's en drinktechniek.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Chat openen
1
Hallo👋,
Hoe kunnen we je helpen?

Gr. team Schrijver
%d bloggers liken dit: